Medlemsbrev Augusti 2018

Här kommer klubbnyheter och en ”kalender” med höstens aktiviteter. Det kommer inbjudningar efter hand till respektive aktivitet.

Det är med glädje vi kan meddela att vi nu är 265 medlemmar i föreningen och vi har över 500 spelkonton till banorna i Malmö och Falsterbo. Padeln växer så det knakar i hela landet och nya anläggningar öppnas i parti och minut.

Vi öppnar en ny bana nästa vår då bana nr. 2 kommer att stå klar i Falsterbo samtidigt som området kring tennis- och padelbanorna fräschas upp av kommunen.

Lördagspadeln som nu har sju år på nacken rullar på för fullt och vi är ca 150 spelare på listan. Det finns plats för 48 spelare varje lördag, mer information om detta får du av Victor victor@tuwan.se - 0709-32 84 34.

På söndagar och vardagar före kl. 16 finns det möjlighet till träning, både för juniorer och seniorer. Fredrik Ekvall, som är tillbaka efter sin sejour i Madrid, är huvudansvarig på söndagar och på vardagar är det Victor Tufvesson. Kontakta Victor om ni är intresserade.

Vi kör också igång mixedspel på söndagar och en höstcup för seniorer. Sommarcuperna avslutas i september och sedan går vi igång igen enligt samma upplägg, dvs. 8 spelare i varje grupp där varje spelare spelar 7 matcher med alla spelare i bäst av tre set. Det är således en individuell tävling där vi i första hand räknar antal vunna matcher, sedan antal vunna set och i sista hand gameskillnad. Cuperna sträcker sig fram till den 30 november. Frågor och intresseanmälan till jonas@tuwan.se

Boka även in den 8-9 samt 15-16 december. Då spelas klubbmästerskapet 2018. Vi planerar även för höstlovsläger för juniorerna, en klubbfest nere på Näset och Champions League-kvällar i loungen mm mm. Vi återkommer med mer information efter hand. Se även ”kalendern” nedan.

Med vänlig hälsning
Näset Padel Club

Spara datumen
- Lördagspadel
- Söndagar – Cupspel, Mixedspel, Junior- och Seniorträning
- 23 september – Gemensam sista omgång i sommarcuperna
- 30 oktober till 1 november – Juniorläger
- 16 november – Klubbfest
- 8,9,15,16 december – Klubbmästerskap
- Champions League-kvällar – när lottningen kommer

Jonas TufvessonComment