Näset padel Club

PADEL NÄR DET ÄR SOM BÄST

Vi provade padel för första gången 2004 på Mallorca. Då bestämde vi oss för att en dag öppna en egen padelbana. 2011 blev det verklighet då vi öppnade Sveriges tredje padelbana i Falsterbo. Efter 10 år som Padelfantaster bestämde vi oss för att bygga en ny anläggning med, som vi ser det, perfekta förutsättningar för padelspel. 2015 öppnade vi NPC Fosie, i Malmö. Här har vi två Padel Court RS banor med det bästa konstgräsunderlaget på marknaden från Unisport och ett effektivt och behagligt ljusflöde från Solljus.

Före spelet kan du värma upp på balkongen med utsikt över banorna. Välj mellan träningscyklar och hopprep för att vara varm och förberedd för spel.

Efter spelet kan du varva ner med dusch och bastu.

NPC_FosieBanor_DSC02257.jpg

ÖPPETTIDER

MALMÖ

Vardagar 05.00 – 24.00
Helger 07.00 – 24.00

FALSTERBO

Öppet när det är ljust och vädret tillåter spel.

DSC04248.jpg

Vår loungE

Vår målsättning är att skapa en naturlig plats där man vill starta, fortsätta eller avsluta sin arbetsdag i samband med sitt Padelspel. En utmärkt plats när man vill komma bort från sitt kontor för att arbeta själv eller för att ha möten med sina kollegor.

På kvällar och helger umgås vi i loungen med sport i fokus.

SAKER SOM ÄR VIKTIGA FÖR OSS OCH VÅRA MEDLEMMAR

Vi ska vara Sveriges trevligaste padelklubb. För att nå dit har vi en gemensam klubbpolicy som vi vill att alla som spelar hos oss följer. Vänligen läs igenom detta innan du bokar våra banor.

1. HA ROLIGT!

Glädje är det viktigaste hos oss.

2. RESPEKT FÖR VARANDRA

För att vi ska kunna spela och ha roligt tillsammans är ett bra bemötande mot varandra ett måste. Alla kommer att må bättre om vi bemöter varandra med respekt. Vi behöver inte vara tysta på banan men vi får inte störa övriga som är i hallen. Vi är rädda om lounge, omklädningsrum, banor, och övriga utrymmen. Vi slänger aldrig skräp eller spottar snus i annat än papperskorgar. Vi plockar alltid undan efter oss och håller rent och snyggt.

3. NOLLTOLERANS

Vi tolererar inte någon form av rasism, sexism, nedlåtande kommentarer eller mobbing gentemot vare sig personal, medlemmar eller övriga gäster.

4. PROBLEM

Om du upplever något som du inte mår bra av, någon som inte uppfyller ovan eller on det är något som inte fungerar, är det viktigt att vi får reda på detta så vi kan hjälpa till. Du kan prata med någon i styrelsen nedan.

STYRELSEN

Ordförande Victor Tufvesson, 0709-32 84 34