Medlemsbrev November 2018

 

Arbetet med bana nr. 2 i Falsterbo fortskrider enligt plan och det blir premiär till våren.  Nu laddar vi för klubbfesten på fredag (vi blir 70 personer J) och KM den 8-9 samt 15-16 december.

Sista anmälningsdagen till KM är på söndag. Vi är ca 50 par anmälda i dagsläget till de olika klasserna och upplägget blir med största sannolikhet som i fjol. Det innebär att herrklassen spelas fram till semifinaler den 8-9 december, dam- och mixedklasserna fram till finaler den 15 december och sedan blir det finaldag den 16 december då även juniorklassen spelas.

Lördagspadeln fortsätter att locka till sig spelare vilket är glädjande. Men det innebär också att det ibland inte finns plats för alla då vi max kan vara 48 spelare.

Vi blir också fler och fler juniorer på söndagarna och även här finns tyvärr ett tak som vi börjar närma oss. 20 entusiastiska barn och ungdomar är anmälda till söndagens träning med Fredrik.

På söndagar och vardagar före kl. 16 finns det även möjlighet till träning för seniorer. Fredrik Ekvall är huvudansvarig på söndagar och på vardagar är det Victor Tufvesson. Kontakta Victor om ni är intresserade, victor@tuwan.se 0709-32 84 34.

Höstcupen för damer har några omgångar kvar och vi har Martina Pernfors i topp i Grupp A medan Christina Lindskog toppar Grupp B. Båda är obesegrade efter fyra av sju omgångar.

Nästa år kommer vi att höja priserna på vardagar kl. 17.30 till 22.00 med 10 kr per spelare, dvs till 540 kr för 1,5 timme. Vi kommer även att ändra så det går att boka både 1h, 1,5h, 2h etc. på vardagar fram till kl. 16. Det löser vi på så sätt att man bokar hur många 0,5-timmespass man vill ha.

Med vänlig hälsning
Näset Padel Club

 
Jonas TufvessonComment