Påskgodis - Ytterligare en bana - Sommarträning

Det händer en hel del i klubben. Vi har, som du kanske sett, nyligen uppdaterat vår hemsida för att du snabbare ska kunna boka bana, hitta rätt information och snart även köpa racketar, bollar, kläder mm via vår web shop.

Vi öppnar dessutom, i maj månad, en andra utomhusbana i Falsterbo. Runt banorna gör vi och tennisklubben fint med minitennisbana på konstgräs mm. “The Opening Cup” spelas den 15-16 juni.

Lag-SM spelas i Trollhättan den 31/5 till 2/6. Damerna är direktkvalificerade till slutspelet medan herrarna kvalar den 10-12 maj.

Det kommer mer info om Shopen, The Opening Cup och Lag-SM senare.

PÅSKGODIS! Om du som är medlem bokar bana för spel på Påskdagen får du hälften av bokningsavgiften tillbaka på spelkontot. På Påskafton och Annandagen blir det Americano och Generationsdubbel.

Glad Påsk!
önskar vännerna på NPC

Padelträning i sommar!

Vi har träning för både vuxna och juniorer i sommar. Med vår tränare Fredrik Ekvall tränar du teknik och taktik samt matchspel. Fredrik anpassar träningen efter deltagarnas nivå och ambition. Vi kommer att ha träning både på våra utomhusbanor i Falsterbo och inomhus på NPC i Malmö.

Vi har träningstillfällen varje dag måndag till fredag under veckorna 24, 25, 28, 29, 30 och 31. Intresseanmälan, önskemål och frågor via https://www.nasetpadelclub.se/lektion

Jonas TufvessonComment