Medlemsbrev Januari 2019

 

Här kommer årets första klubbnyheter och en ”kalender” med kommande aktiviteter. Det kommer inbjudningar efter hand till respektive aktivitet. Vi är nu över 300 medlemmar i föreningen och kallelse till årsmöte kommer inom kort. Årsmötet hålls den 10 februari kl. 16.00 i loungen i Fosie.

Inom de närmaste veckorna kommer spelnycklarna att tas bort och vi går över till styrning via mobiltelefon för att öppna dörren samt påbörja och avsluta spel. Mer information kommer.

Lördagspadeln som nu har åtta år på nacken rullar på för fullt och vi är nästan 170 spelare på listan. Det finns endast plats för 48 spelare varje lördag och därför har vi utökat med ytterligare 16 platser på söndagar. Både damer och herrar är välkomna. Mer information om detta får du av Victor victor@tuwan.se - 0709-32 84 34.

På söndagar och vardagar före kl. 16 finns det möjlighet till träning, både för juniorer och seniorer. Fredrik Ekvall är huvudansvarig på söndagar och på vardagar är det Victor Tufvesson. Kontakta Victor om ni är intresserade. Vi har plats för 20 juniorer och 6-8 seniorer varje söndag och 2-4 varje vardag.

Vårkalendern

  • Lördags- och söndagspadel varje vecka.

  • Söndagar – Junior- och Seniorträning.

  • 9–10 februari – Miniturnering inom lördags- och söndagspadeln.

  • 10 februari – Årsmöte.

  • 15–17 april – Juniorläger.

  • 18–22 april – ”Påsksmällen” (turnering enligt samma upplägg som KM men vi spelar på tid).

  • April–Maj – Spelklart utomhus i Falsterbo på 2 banor.

  • 30 maj–2 juni – ”The Opening Cup” i Falsterbo och officiell invigning av den nya banan.

 
Jonas Tufvesson