Yoga på Näset Padel Club

Vi kör igång Yoga i loungen på söndagar fr o m den 24/9. Mail där man kan anmäla sig skickas ut varje vecka på måndagar. Sista anmälningsdag är onsdagar. Skicka mail till jonas@tuwan.se om du är intresserad så kommer du med på listan. Du anmäler dig vecka för vecka.

Tid: Söndagar 24/9, 1/10, 15/10, 22/10, 19/11 och 26/11 kl 11.45-13.00

Om yogan
En dynamisk och lugn form av Hathayoga, passar såväl van som nybörjare. Mjuka flödande övningar som tränar rörlighet, styrka och balans.Ordet Hatha är sanskrit och en sammansättning av två ord, sol och måne. Förenklat kan man säga att hathayoga syftar till att skapa balans mellan dessa två energier. Varje klass har ett specifikt tema och vi avslutar alltid med vila och mental avslappning.

Instruktör
Katha Tufvesson
Yogalärare med passion för rörelse där kroppen och själen får samverka på ett harmoniskt sätt. Har arbetat många år med friskvård och hälsa på arbetsplatser. Arbetar även med barn och rörelse i olika projekt och som utbildare i Friskis&Svettis Riks utbildarteam.
Utbildning i Hathayoga, yinyoga, barnyoga mm

Pris: 150:-/gång och då bjuder vi på lite enkel mat o dryck efteråt.
Medtag gärna egen matta, annars har vi till utlåning.

Vid frågor om yogan kontakta Katha Tufvesson på 0706-708697 eller katharina@nasetsyogasamtal.se
www.nasetsyogasamtal.se

Jonas TufvessonComment