September

6/9 är loungen öppen när Sverige möter Holland i VM-kval kl. 20.45. Banorna är öppna för spel från kl 19.00. Anmäl dig till victor@tuwan.se  om du vill spela. Loungen är öppen även om du inte vill spela.

13/9 är det Americano och Champions League kväll. PSG möter Arsenal i Champions League kl. 20.45 och vi kör en Americano från kl 17.30. Anmäl dig till victor@tuwan.se om du vill vara med i turneringen. Först till kvarn. Mat o dryck + spel kostar 100 kronor per person. 

24/9 är det Lördagspadel med Trav, Tips och stormatcher i Premier League, bl a Man Utd vs Leicester och Arsenal vs Chelsea. Anmäl dig till victor@tuwan.se om du vill vara med. Spel, mat o dryck kostar 100 kronor per person.

25/9 är det familjedag från morgon till kväll. Americanos, Clinics, Subs, Cookies mm mm. Ta med padelgrejorna om ni har (racketar finns till utlåning) och ett glatt humör. Det är fritt spel, träningstips och käk hela dagen. Anmäl er till victor@tuwan.se senast den 20/9. Välkomna!

Jonas TufvessonComment