Klubbmästerskapet

KM i all ära men vad är väl ett KM om inte det hade funnits alla dessa fantastiska sponsorer som verkligen skämmer bort både publik och spelare detta år?

Pausa från ”fix på stan” och ”julpyntandet hemma” och kom och ta en fika! Jojomensan, fin-kaffe från Cafégo med godaste nybakade muffinsen från företaget Femtorp är på plats.

Mer hungrig? Köp godaste salladen från Freda49 och njut samtidigt av bra padel….nästan som WPT:n i Malmö. Lite gott gottigott gott har vi också med TWEEK godis och frukt från ICA Vellinge. 

Oatley bidrar med sina goda drycker ”Coldbrew” och ”Choklad” som finns i hallen. 

First Class Brands of Sweden ger varje deltagare en dryck och en bar för att få energi till matchen. 

Kolla in finaste brickorna från Meli Art & Pics med fotomotiv på underbara natur- och djurbilder. I know, en riktigt bra julklapp och yes, du kommer bli populär. 

I hallen finns fler tips på coola julklappar. Kanske uppgradera padeln med ett nytt padelracket i julklapp? På plats finns jättebra rackets från både DoPadel eller Siux Padel.

När man har bra racket, då vill man ju gärna uppgradera sina out-fits:-)

Det lokala företaget PearlPadel har också superfina padeloutfits till herr och dam. För oss Näsetvänner ger även de finfina erbjudanden på 50 %, med rabattkod ”KM50NÄSET” för oss:-)

Vinochsmak får ni inte missa lördagen 11/12. Då finns sommelier Carina här och guidar oss i vinets och vinmakeriets intressanta värld. 

Och då har vi inte nämnt alla fantastiska priser vi fått av sponsorer till vinnarna. Nu är det alltså inte bara äran som gäller utan nu snackar vi grejor.

Så här ser spelprogrammet ut på lördag då det ska avgöras vem som, förutom fina priser från våra sponsorer, får nästa inteckning i Vandringsprisen och den åtråvärda Klubbmästartröjan.

Vi spelar i Vellinge.

08.30: Kvartsfinaler Juniorer och semifinaler Herrar
10.00: Semifinaler Juniorer och Herrar
11:30: Finaler Damer och Juniorer
13:00: Finaler Herrar och 100+
14:30: Semifinaler “2 Generationer”
16:00: Finaler Mixed och “2 Generationer”

Välkomna hälsar
Vännerna på NPC

PS. Glöm inte vaccinationsbeviset.

Jonas TufvessonComment