Klubbmästerskap 2021

Hej alla!

Nedan ser du spelordningen till KM som kommer att spelas i Vellinge 4,5 och 11 december från kl. 08.30 till ca kl. 17.30. Lottningen är skickad till deltagarna idag via e-post och anslås i hallen den 30 november.

Det kan bli långa härliga dagar och det är viktigt att komma i god tid till matcherna. Vi kan inte ange exakt matchstart annat än för de första matcherna på morgonen. Men dessa matcher startar på angiven tid kl. 08.30 och banorna är lediga för uppvärmning från kl. 08.00.
En match kan vara klar på 30 minuter så står det t ex match 7 till 12 så måste man vara på plats och anmäla sig kl. 08.45, dvs 15 minuter innan eventuell matchstart.

OBS! Den 5 december är det bara 3 matcher åt gången fram till kl. 11.30 eftersom vi har Americano för de juniorer som tränar på söndagar. Så det är inte kl. 08.45 som gäller för t ex match 7 på söndagen, se spelschemat.

Glöm inte att hålla humöret uppe😊 även om det inte skulle bli match förrän någon timme efter ankomst. Det finns att göra under väntetiderna och det finns mat o dryck till försäljning. Vi hinner inte svara per telefon när det gäller ungefärliga matchtider.

Det är över 100 deltagare och till detta kommer supportrarna, utställarna, sponsorerna, serveringspersonalen, tävlingsledningen, glasputsarna, fotfelsdomarna m fl. Det kommer att vara mycket folk i hallen, vilket är jättekul, men med reglerna som träder i kraft den 1 december innebär det att alla som kommer till hallen och är 18 år eller äldre måste ha Vaccinationsbevis med sig.

Utställare
Under KM har vi våra egna kläder mm till försäljning men det kommer även att finnas flera andra utställare på plats med fina varor och tjänster till försäljning,   

Sponsorer
Våra sponsorer bidrar med fina priser till Klubbmästarna, Runner Ups och Platevinnarna. Och sedan hägrar såklart Klubbmästartröjan och en inteckning i Vandringsprisen.

Mat
Det kommer att finnas sallader, frukt, choklad, kakor mm att köpa och dryck finns naturligtvis också till försäljning.

Låt oss göra KM till en fest, så ta med familj och vänner till hallen de kommande helgerna.

Spelordning
Lördag 4/12 från kl. 08.30 till ca kl. 17.30
Damer och Herrar fram till Semifinaler
Söndag 5/12 från kl. 08.30 till ca kl. 17.30
Mixed fram till Finaler, 100+ Herrar fram till Finaler och 2 Generationer fram till Semifinaler
Lördag 11/12 från kl. 08.30 till ca kl. 17.30
Juniorer samt Semifinaler och Finaler i övriga klasser

Varmt välkomna hälsar
Vännerna på Näset Padel Club

Jonas TufvessonComment