NPC-Nyheter

Hej alla Padelvänner!

Här kommer information om vad som är på gång inom Näset Padel Club den närmaste tiden.
Vi vill börja med ett stort TACK till alla spelare, tränare, klubbmedlemmar och partners! Ert stöd och engagemang har stor betydelse för våra möjligheter att fortsätta utveckla vår verksamhet och för att ge alla besökare bra spelförhållanden i en trevlig miljö.

  • SOMMARERBJUDANDE
    Spela i Malmös lugnaste hall eller i Vellinges trevligaste:-) för 50 kr per person och timme. Gäller på helger fr.o.m. 3/6 och på alla tider i fr.o.m. 26/6 t.o.m. 13/8. Du hittar priser och bokar banor via vår hemsida.

  • NÄSET PADEL CLUB ARRANGERAR VELLINGES FÖRSTA KOMMUNMÄSTERSKAP I PADEL
    Grundomgångar den 12, 13, 19 och 20 augusti 2023. Finalspel den 26 augusti 2023.
    Kommunmästerskapet spelas i flera klasser och avslutas med en rejäl kräftskiva finaldagen den 26 augusti. Mästerskapet sponsras bl.a. av Höllviken Cykel och Bilia Toyota. Förutom den åtråvärda titeln KOMMUNMÄSTARE kan vi utlova ett bra prisbord och utlottning av nya fina cyklar.
    Information och Anmälan.

  • LIGASPELET
    Sista speldatum för vårens grundomgång är den 31 maj. Sedan väntar slut- och kvalspel vecka 23-26. Därefter blir det sommaruppehåll.

  • JUNIORERNA
    Vårens träning avslutades den 28 maj. Det blir uppehåll under sommaren och vi återkommer med höstens upplägg.

  • KNATTARNA
    Varannan söndag kl. 9.00-9.45 har vi padel, lek och fika för de allra yngsta. Nästa gång är den 11 juni och vi håller till i Vellingehallen. Hör av er till Jonas om ni är intresserade.

  • RANKING PADEL
    Vi kör på under sommaren så länge det finns intresse. Det kan bli spel både ute och inne. Det finns en ranking för damer och en för herrar och rankingligan varar i 6 månader. Denna omgång har Grande Finale lördagen den 30 september. Rankinglistorna hittar du här. Inbjudan skickas ut på fredagar inför kommande vecka.

  • LÖRDAGSPADEL
    Fortsätter under sommaren, både inne och ute, om intresse finns. Du anmäler dig ensam och vi sätter ihop matcherna. Inbjudan skickas ut varje vecka sedan 2012!

  • AW-PADEL, LUNCHPADEL mm. Inbjudan skickas ut separat när det är dags.


    Trevlig sommar
    hälsar vännerna på
    Näset Padel Club
    Victor 0709-32 84 34
    Jonas 0709-95 11 04