God Jul & Gott Nytt År!

Hej alla glada padelentusiaster!

Här kommer en jul- och nyårshälsning från det gäng som kämpar för att bli "Sveriges trevligaste padelklubb" - Näset Padel Club!
Vi kanske inte har den flashigaste shopen eller den trendigaste loungen, men vi har definitivt ett överflöd av glädje och lite för mycket skratt på banorna. Vårt mål är enkelt, att vara det stället där du samtidigt får bollen över nätet och har roligt på banan.

För våra medlemmar: Hos oss är du inte bara medlem - Du är vår ambassadör på banan och i hallen och står upp för våra kärnvärden - HA ROLIGT - RESPEKT FÖR VARANDRA och NOLLTOLERANS mot rasism, sexism och mobbing.
Enligt beslut på senaste årsstämman är avgiften för nästa år 350 kr för seniorer och 150 kr för juniorer, se Medlem 2024. Är du redan medlem kommer du att bli aviserad den 2 januari. Vi hoppas att du vill vara med i gänget.

Ungdomsträning: Här kan du läsa mer om vårens träning, Träning 2024. Låt oss tillsammans skapa framtidens padelambassadörer!

Låt oss inte glömma Knattepadeln, Ranking Padel, Ligaspelet och den legendariska Lördagspadeln som är redo att kicka igång det nya året med full fart. Det kommer även att arrangeras Lunchpadel med extra allt! Har du frågor eller vill ha information, kontakta Jonas.

Vi på Näset Padel Club tackar er alla för engagemanget på banorna och önskar er en God Jul och ett Gott nytt år!

Jonas TufvessonComment